Team- en
bedrijfskleding

Eén team, één taak! Maar je bent pas echt een team als je er allemaal hetzelfde uitziet. Van shirts tot sokken, van trainingspakken tot ballen. Alles om het hele team aan te kleden vind je bij Prins Sport!

Vele verenigingen, scholen, bedrijven en overheidsinstellingen hebben de weg naar Prins Sport gevonden, wij leveren team- en bedrijfskleding op maat voor alle doeleinden. Of het nu gaat om nieuwe tenues en materialen voor een vereniging, sportkleding voor een basisschool, het aankleden van een hardloopgroep of nieuwe bedrijfskleding voor uw personeel, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij gaan graag met u in gesprek, brengen uw wensen in kaart en leveren een product op maat. Zowel voor kleine als grote aantallen kunt u bij ons terecht.

Prins Sport werkt inmiddels samen met meer dan 100 sportverenigingen, scholen, bedrijven of andere instellingen en daarmee hebben we vaak jarenlange samenwerkingen. Een groter compliment is voor ons daarin niet mogelijk want dit bewijst dat we werken op een goede en betrouwbare manier met concurrerende prijzen!

Uiteraard verzorgen wij ook al het drukwerk voor u, ook hier is de kwaliteit voor ons ontzettend belangrijk. Elke opdracht is uniek en streven wij alleen het allerbeste na. In samenspraak met onze partners ontvangt u vooraf een digitaal ontwerp ter beoordeling alvorens de opdracht definitief wordt doorgezet.

Vraag hier direct vrijblijvend informatie aan:

Hardenberg t.a.v.  Robert Prins – [email protected]

Ommen t.a.v. Rick Reins – [email protected]