Prins Sport breidt uit met extra vestiging!

Door Prins Sport / 25 juli 2017

Een jaar na de grondige verbouwing in de huidige winkel van Prins Sport gaan Robert en Karin Prins samen met hun team een extra sportwinkel openen in het centrum van Hardenberg. De enorme
groei het afgelopen jaar en de wens om verder te specialiseren heeft hiervoor de doorslag gegeven.
Dit najaar zal de 2e vestiging geopend worden aan het Oosteinde 17. Dit is de plek waar de winkel vorig jaar tijdens de verbouwing aan de Helfrichstraat ook een aantal weken haar deuren opende!

Eigenaar Robert Prins over de uitbreiding: “Na de verbouwing van vorig jaar hadden we verwacht een aantal jaren vooruit te kunnen, dat we dit nu kunnen doen is een bevestiging dat we vorig jaar de juiste keuze hebben gemaakt. We hebben de huidige winkel veel meer sfeer en beleving gegeven en dat heeft geresulteerd in een hele mooie groei. Wat voor ons nu de volgende stap is naast de toegevoegde beleving die er is, nog meer specialisatie op bepaalde vlakken. Zo gaan we van de huidige winkel een complete voetbalwinkel maken en zijn we straks echt de voetbalspecialist in de wijde omtrek. In de nieuwe winkel kunnen we dan verder uitbreiden in andere sporten als running, tennis, hockey en indoorsporten veel verder vergroten zodat we ook daarin een ruimer aanbod kunnen bieden dan nu het geval is. Ook het aanbod in sneakers zal flink vergroot gaan worden”.

Het team van Prins Sport is ontzettend trots deze stap te kunnen zetten en hoopt zo de klanten in toekomst met 2 winkels nog beter van dienst te kunnen zijn!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen de komende maanden? Volg Prins Sport dan via facebook.

 

Prins Sport - Al meer dan 10 jaar! - website door Profi-Web